Belysning är viktigt

Rätt belysning är essentiellt för att skapa en trivsam miljö som vi mår bra av. När vi planerar ljussättningen i vårt hem så finns det många aspekter att tänka på. Vad rummet ska användas till, vill vi kunna variera ljusstyrkan och vilken typ av ljus ska det vara. Lampor i sig är en inredningsdetalj men det vi kanske inte tänker på är att de även kan användas för att belysa andra delar av inredningen.

Lyft fram din inredning

Många av oss lägger ner mycket tid och pengar för att inreda våra hem så varför inte se till att våra finaste inredningsdetaljer syns ordentligt. Tänk som på ett konstgalleri, där är belysningen a och o för att konstnärens värk ska lyftas fram på rätt sätt. Galleristen jobbar med både punktbelysning och helhetsbelysning för bästa resultat så varför inte tänka likadant hemma.

Ny upplevelse med enkla medel

Inredning är roligt och inspirerande men det kan även bli kostsamt så tänk om du kan få ditt hem att kännas nytt bara genom att ändra lite på din belysning. Byt ut mot något nytt ändra lite på ljussättningen och helt plötsligt så kommer du uppleva ditt hem på ett helt annat sätt.