Bygg upp ett smart hem med smart belysning

Idag kan du med enkla metoder bygga upp ett så kallat ”smart hem”. Du styr enkelt din belysning via en app på din mobiltelefon. För att åstadkomma detta behöver du varken lägga ner så mycket tid eller betala stora summor.

Tips för att komma igång

Ett ”smart hem” inkluderar allt från belysning till uppvärmning och TV/radio. Du kan enkelt komma igång genom att införskaffa smart belysning från CDON som erbjuder många elektriska prylar. Därefter behöver du bara en internetanslutning och en smartphone. Efter att installationen är färdig kan du på ett smidigt sätt hantera ditt hem när du är bortrest. Många upplever en trygghet när de kan stänga av belysning och liknande utan att vara hemma.

Hantera inställningar på din mobil

Via inställningar på din mobil kan du hantera schema och liknande. Du kan till exempel göra så att dina lampor tänds och släcks en bestämd tid. För de som vill ha extra säkerhet går det också att installera övervakningskamera. Idag finns det många olika övervakningskameror som hjälper dig att hålla koll på hemmet. Vissa kan även uppfatta ljud och rörelse i mörkret. Har du ett husdjur hemma som du vill lugna kan du till exempel samtala med djuret via mobilen.