Doftljus

Det finns en mångfald av doftljus att köpa, från enklare och billigare till lyxigare och dyra. De har inte bara blivit inredningsobjekt med sina vackra glas och etiketter utan de sprider förstås också – som namnet antyder – väldoft. Doftljus erbjuder också en mycket vacker belysning samt skapar hemtrevnad. Vid större behov av belysning måste det placeras ut fler än ett ljus, gör detta på olika platser och höjder i rummet.

Doftljus

Doftljus för olika humör

Ibland vill du kanske bara varva ner och koppla av efter en hektisk dag. Vid dessa tillfällen kan doftljus hjälpa dig. Du kan välja mellan doftande värmeljus, blockljus eller snyggare ljus i glas. De finns i mängder av olika färger och dofter samt ger en fin och romantisk stämning i ditt rum. Dofterna brukar också vara säsongsbetonade – exempelvis finns julkryddningar med nejlika, kardemumma och apelsin och sommarkryddningar med lättare blomsterdofter som rosor eller liljekonvalj.

Populära doftljus

Ett av de populäraste doftljusen på marknaden är Voluspa Candles, ett företag som grundades av Troy Arntsen och Traci Hinkley redan 1999. Deras gemensamma mål var att skapa att skapa doftljus av absolut högsta klass. I dagens läge är Voluspas doftljus en ren lyx, inte bara själva ljuset utan även förpackningen är noga kontrollerade. Deras dofter har dessutom utvecklats vidare till produkter som till exempel kroppslotions, duschtvätt och rena parfymer.

Gillar du Voluspa Candles kan du hitta deras produkter online hos Nelly.com där finns det många olika varianter och typer att välja bland alla av fantastisk kvalitet, med en snygg design och i en hel uppsjö av spännande dofter. Det går till och med få dem billigare genom de rabattkoder som du kan hitta på olika sajter med rabattkoder.

Vardagslyx

På nätet kan du även köpa doftljus som är unika och kommer i exklusivt designade glasbehållare med snygga lock av trä. Dessa ljus passar utmärkt att ge bort som fina presenter till kära vänner eller som en härlig vardagslyx du ibland kanske vill unna dig själv.