Naturlig inredning – influenser från naturen

Olive wood kitchen utensil

Att dekorera ditt hem med en mer “naturlig” stil kan ge hemmet en fräschare stil och även en mer harmonisk tillvaro. Du behöver inte nödvändigtvis måla, tapetsera eller liknande för att få en stil av naturen. Det räcker oftast med att ta in växter.

Spenderar du mycket tid och har en passion för matlagning, så är köket ett perfekt ställe där du kan odla allt ifrån örter och kryddor till att ha färgglada blommor på fönsterbrädan. Men när det kommer till inredning så kan det vara av intresse att införskaffa mer träredskap, allt ifrån slevar till skärbrädor och häng upp dem eller låt dem stå framme på ett snyggt sätt.

Att nyttja andra växter och flora runt omkring i lägenheten eller villan. Ha ett mindre växthus på balkongen är ett annat alternativ för att få en fräschare stil på hemmet. Är du däremot inte så sugen på att ta hand om allt för många växtligheter så kan du ta inspiration ifrån havet.

När det kommer till att inreda med inspiration av kusten så kan man ta en titt på vad som kallas New England-stil. Denna inredningstyp låter dig blanda en kombination av mörktträ med detaljer ifrån hav och kustlinje.